Links

Graanenbrood laat zien dat Theo Rombout gegrepen is door graan en brood.

Trophonios is de uitgeverij van Ed en Fred. Met hen heb ik Nachtbrood gemaakt.

Michel Boulanger heeft mij zoveel geleerd over brood, vanuit de Franse traditie.

Wally van Loon werkte mij in bij zuurdesembakkerij De Kuch en begon voor zichzelf.

De Groene Kookacademie heeft onder ander fermenteerPeer van Berckel als docent.

Ineke Fienig  heeft de granen nog niet geschrapt in haar voedingsadviezen.

Foodlog, informatief en vrijwel altijd heel onderhoudend.

De Witte Molen te Nijmegen laat de wieken vrolijk draaien en maalt Eko meel.

De Zuidmolen in Groesbeek is een eldorado voor de thuisbakker.

Korenmolen De Hoop draait op de wind en op Maaike en Frits. 

Flickr.com herbergt de foto’s van mijn begaafde neef Floris Klootwijk.

Wie gezond wil blijven,  reis af naar Uden en ontmoet Jackie Barth.

Voor mijn financiën verlaat ik mij op Gerjo Berentschot.

Paul van Hulzen en ik hebben een glooiend graanlandschap en Nachtbrood geruild.

Kraaybekerhof is een oase in Driebergen; prachtige plek om iets te leren.

MultiCopy Nijmegen zorgt dat het gedrukt staat; in de vroege uren zorg ik hier voor de postbussen.

Graanpletterij de Halm, al sinds mijn ekotijd een vertrouwd biologisch bedrijf.

Rachel Laudan, voedselhistorica die niet tegen de vooruitgang is.

Hun moeder kookte altijd in de Römertopf en dat vonden deze twee zoons ontzettend lekker, dus nu hebben ze Römertopf.nl opgericht.