eerder gebakken

MergenMetz over het boek Oude granen, nieuw brood

 

Norbert Mergen en Marijke Metz zijn de mensen achter deze site. Wat interesseert hen? 

Hoezo terug naar de wortels?
Daarom: Terug naar de Wortels!
Hoe was het ook al weer? Welke groenten aten we vroeger? En hoe teel je ze? Hoe maak je zelf zuurkool? Of worst en balkenbrij? Of notenlikeur? Van die dingen. Want het hedendaags gemak dat de supermarkt ons brengt, vervreemd ons van …. uh, ja, waar ons eten oorspronkelijk vandaan komt.

Hier delen we informatie. Wat we doen, wat we lezen, wat we eten, onze flops en successen en meer.
We zijn onafhankelijk, we schrijven wat we willen. En geen advertenties op onze website.

 

Wow, vandaag, 14 november, 

lezen we op MergenMetz een blog van Maartje Bathoren over ons boek.
Wat is dit een prachtig boek. Om te beginnen ruikt het lekker – extra belangrijk natuurlijk voor een brood-bak-boek. Het is met zeer veel zorg vormgegeven, inclusief erg mooie foto’s. En, het meest belangrijk natuurlijk, het bevat een bijkans onvoorstelbare kennis over brood bakken en alles wat daarmee te maken heeft. Plus meer dan vijftig goede recepten om zelf mee aan de slag te gaan. Aanrader van de eerste orde!. Lees verder op MergenMetz. Oude granen - Nieuw brood.

mergenmetz blog