|
Peulvruchten en brood
Wiebaktmee en peulvruchten
In het boek Oude granen nieuw brood staat een brood met 10% lupinemeel, bladzijde 135.
Er wordt verwezen naar wiebaktmee, voor broden met hele gekookte peulvruchten.
Hier staan alle peulvruchtenpagina's op een rij.
Peulvruchtenbrood 1 groene mungbonen, gebuild tarwemeel, gist.
Peulvruchtenbrood 2 desembrood met gekookte Belugalinzen.
Peulvruchtenbrood 3 zie 2, maar dan de vraag: is het enzym lipoxygenase werkzaam?
Erwt-en-brood gekookte erwten, volkoren tarwemeel, desem
Kapucijner-en-brood gekookte kapucijners, tarwebloem, roggemeel en gist
Hummus recepten van Ineke Fienig
Dosa 1 van groene mungbonen en rijstemeel
Dosa 2 van gefermenteerde urud dal en rijstemeel
Dosa 3 van witte (gedopte) zwarte boontjes