vers brood

Vers gebakken

appelbroodjes van Leo Heijne, De Terpbakkerij, Groningen

Zonnewende brood 

 

Nieuwe artikelen

Diversifood en Rivet wheat. Wat is Rivet tarwe?

Tritordeumbrood van albert heijn wordt gebakken met voordeeg.

Wie zich wil verdiepen in enzymtechnologie en brood; neem de tijd.

 

  

Graanbende

De graanbende had weer een bijeenkomst georganiseerd. In Groningen deze keer.
Eline en Tim en Rene en Martijn hopen dat wij meer met Nederlands graan gaan bakken.

 

 

 

rogge

  Happy Walking in the Grain 2018

De foto hierboven is van 9 juli. Wees er snel bij, want de rijping gaat hard dit jaar.

 

 

Oude granen 

Portal naar allerlei artikelen over OUDE GRANEN


Heritage grains, Doornik Natuurakkers The Netherlands 2017

An overview in English

 

 

 

Broodbaklessen seizoen 2018-2019

Ook in dit seizoen werken we met Demetergranen Doornik Natuurakkers.
Broodbaklessen in woord en beeld.

 

Vertaling

Artikel methode Rémésy, voor natuurlijk brood, dat lekkerder smaakt

 

 Oude website
Best grappig om mijn oude website nog eens door te bladeren, met plaatjes.

 

 

Alle informatie is te vinden in het boek NACHTBROOD