vers brood

Vers gebakken

Snel Zweeds roggebrood, met bakpoeder en yoghurt en komijn

Haverkoeken met havermeel in plaats van met tarwemeel; lekker bros. 

Tritordeum volkorenmeel bio, gistbrood en zuurdesembrood

Zwarte Emmerbroden - gist en zuurdesem - met meel van De Slaege, Silvolde

Tritordeumbrood, op drie manieren gebakken (gist, zuurdesem en zuurdesem Remesy)

 

 Vers van de pers

pdf artikelen van/over Raymond Calvel

 

Portal naar allerlei artikelen over OUDE GRANEN



Heritage grains, Doornik Natuurakkers The Netherlands 2017

An overview in English

 

Foto's van oude granen/pictures of old grains

Klik op de foto om het graan uitvergroot te zien

 

 

Broodbaklessen bij Ineke thuis

In dit seizoen is alles heel basaal.
Broodbaklessen in woord en beeld.

 

Vertaling

Artikel methode Rémésy, voor natuurlijk brood, dat lekkerder smaakt

 

 Oude website
Best grappig om mijn oude website nog eens door te bladeren, met plaatjes.

 

 

Alle informatie is te vinden in het boek NACHTBROOD