vers brood

Tritordeum wint Sustainability Award 2018, 7 juni 2018 Amsterdam.

 

Vers gebakken

Zonnewende brood 

Gerst/durumbrood in roestvrijstalen pan gebakken.

Gerst/durumbrood zuurdesem, van 100% volkoren bio melen

Yes, eindelijk kan ik een injera maken. Let's go teff, zonder zout en zonder vet en toch heeeel lekker.

Mathias De Blanck bakt  zuurdesembrood van 100% biorogge uit Vlaanderen in een ROESTVRIJSTALEN PAN

Hinako Suzuki was op bezoek en wij bakten Manna brood samen

Chatsjapoeri, Georgisch plat brood'bootjes' met zachte kaas

 

 

rodeemmer

  

Happy Walking in the Grain 2018

De graanwandelingen starten dit jaar op woensdagavond 6 juni 2018  

 

 

Oude granen 

Portal naar allerlei artikelen over OUDE GRANEN


Heritage grains, Doornik Natuurakkers The Netherlands 2017

An overview in English

 

 

 

Broodbaklessen seizoen 2018-2019

Ook in dit seizoen werken we met Demetergranen Doornik Natuurakkers.
Broodbaklessen in woord en beeld.

 

Vertaling

Artikel methode Rémésy, voor natuurlijk brood, dat lekkerder smaakt

 

 Oude website
Best grappig om mijn oude website nog eens door te bladeren, met plaatjes.

 

 

Alle informatie is te vinden in het boek NACHTBROOD